Оригинална замена на OEM за 2000- Јагуар XKR Интерколер црево за Jaguar XKR
Неодамнешно

Оригинална замена на OEM за 2000- Јагуар XKR Интерколер црево за Jaguar XKR

DEN 1.00

Достапно на барање

2000 - 2006 jaguar xkr интерколер црево за Jaguar XKR Ова е оригинален OEM производ - тој беше направен во истата фабрика од истиот производител кој го произведе оригиналниот дел за вашиот автомобил. Детали за производот : ОЕ-еквивалентни и директна замена за вклопување. Ова е OEM производ. Molded Inlet Condition : New Fits 00 - 06 Jaguar XKR : Molded Inlet - Supercharger to Supercharger Coolant Pump (3 fitting hose) 2006 Jaguar XKR 2005 Jaguar XKR 2004 Jaguar XKR 2003 Jaguar XKR Molded Inlet 2006 Jaguar XKR 2005 Jaguar XKR 2004 Jaguar XKR 2003 Jaguar XKR 2002 Jaguar XKR 2001 Jaguar XKR 2000 Jaguar XKR исто така одговара на Дел # : Оригинален W0133-1952456 Оригинална замена на OEM за 2000-2006 jaguar Xkr Интерколар црево за Jaguar XKR.

Повеќе детали

Избор на купувачи