Сојузнички прецизни индустрии за наводнување на полжав
Неодамнешно

Сојузнички прецизни индустрии за наводнување на полжав

DEN 3.33

Достапно на барање

Оваа сојузнички прецизни индустрии за наводнување на полжав може да има висококвалитетен, патентиран дизајн кој е функционален, забавен и лесен за децата да се справат. Капацитетот со два кварта е совршен за мали раце. Сојузнички прецизни индустрии за наводнување на полжав : висококвалитетно, патентирано дизајнирано. Функционален, забавен и лесен за ракување. 2-квартен капацитет. Совршен за мали раце.

Повеќе детали

Избор на купувачи