Уникатни договори кујнски коландер поставен со рачка пластична дренажа корпа сина
Неодамнешно

Уникатни договори кујнски коландер поставен со рачка пластична дренажа корпа сина

DEN 255.84

Достапно на барање

Квалитетен материјал, здрав и издржлив, не лизгачки и лесен за чистење. Кујната на кујната има двослоен дизајн за ефикасно миење и одвод на овошје и зеленчук. Внатрешниот сад може да исцеди овошје и зеленчук, а надворешниот сад може да задржи вода. Дизајнот на рачката е погодна за да го држите садот и да се чувствувате пријатно. Дизајнирано со дренажни дупки за забрзување на процесот на филтрирање и подобрување на ефикасноста на чистење. Единствени договори за кујнски коландер поставени со рачка пластична дренажна корпа сина материјал : стр. Двоен дизајн дизајн. Издржлив и стабилен. Лесно за чистење. Погоден за чистење, миење и одвод на овошје и зеленчук.

Повеќе детали

Избор на купувачи