7 W 18 D 18 H Carmel Architectural одделение PVC Outlooker со блок краеви
Неодамнешно

7 W 18 D 18 H Carmel Architectural одделение PVC Outlooker со блок краеви

DEN 0.67

Достапно на барање

Оваа иновативна линија на архитектонско одделение PVC Corbels се издвојува со тоа што е совршена на проектот по цени на стандардниот производ. Профект на проектот значи дека не мора да одите на лов за стандарден корбе за да одговара на вашиот проект; Едноставно можете да изберете кој било дизајн што ви треба, да ја изберете вашата ширина, длабочина и висина, и ние ќе ве направиме совршен производ по цени на „Off-SHALE“. Произведен од архитектонско одделение ПВЦ, секој производ е многу отпорен на временски услови, бесплатно за одржување и доаѓа со гаранција за живот. Може да се користи во директен контакт со asonидање. Може да се користи во директен контакт со влага. Бара боја за да се заврши инсталацијата. Отпорен на временски услови. Се спротивставува на инсекти и гниење. Внатрешни или надворешни апликации.

Повеќе детали

Избор на купувачи