Живописни бои Hexaptych
Неодамнешно

Живописни бои Hexaptych

DEN 0.33

Достапно на барање

Мармонт Хил е колектив на уметници - предводен од Парвез Таџ кој делува како креативен директор. Заедно, тие создаваат оригинални уметнички дела кои се отпечатени на најразлични материјали како што се алуминиум, платно, огледала и природно дрво. Колективот е инспириран од луѓе, места и работи. Тие веруваат дека уметноста треба да биде прифатлива луксуз и секое парче е рачно изработено со loveубов и грижа. Квалитетот на квалитетот на квалитетот на архивата со висока резолуција Paper Fessyally Rramed и Mounted High Endiation Turable Non-Warping Framearrives подготвени за обележување на сертификат за автентикација базирана на компанија заснована на компанијата : Калифорнија Производство Карактеристики : Пристигнува подготвени за карактеристики на Hang Product : Професионално врамени и монтирани : Marmont Hill Art Collective Title : живописни бои HEXAPTYCHPRODUCT Тип : Рамка Артестил : Современи Димензии : (6) Панели од 12 инчи широк x 18 инчи високи x 1,5 инчи длабоко; (6) панели од 16 инчи широк x 24 инчи висок x 1,5 инчи длабок; (6) панели од 20 инчи ширина x 30 инчи високи x 1,5 инчи длабоки; (6) панели од 24 инчи широк x 36 инчи високи x 1,5 инчи длабоки; (6) панели од 30 инчи широк x 45 инчи висок x 1,5 инчи длабок; (6) Панели од 40 инчи ширина x 60 инчи висока x 1,5 инчи Deepformat : Squaresubject : Abstract Story Зад уметноста : Мармонт Хил е колектив на уметници, предводен од Парвез Таџ кој делува како креативен директор. Заедно создаваме оригинални уметнички дела кои се отпечатени на најразлични материјали како што се алуминиум, платно, огледала и откупено дрво. Колективот е инспириран од луѓе, места и работи. Секое ограничено издание е рачно изработено со loveубов и грижа. Што е World Stock? Рачно изработениот допир на занаетчиската вештина создава варијации во бојата, големината и дизајнот. Ако купувате две од истата ставка, треба да се очекуваат мали разлики. Белешка : Може да се појават разлики во боја помеѓу овој производ и вашиот компјутерски екран. Подготвен дека овој производ ќе ви испрати во повеќе кутии. Впечаток за врвен квалитет giclee на архива хартија со висока резолуција. Професионално врамени и монтирани. Висококвалитетна издржлива рамка што не се во борба.

Повеќе детали

Избор на купувачи