C2G Cat5E Незаштитен Мрежен Лепенка Кабел, Црн
Неодамнешно

C2G Cat5E Незаштитен Мрежен Лепенка Кабел, Црн

DEN 2.67

Достапно на барање

За брзи етернет компјутерски мрежи кои бараат широкопојасен опсег-интензивни апликации за дистрибуција на глас, податоци или видео. Ги исполнува сите стандарди На Cat5e TIA/EIA и драстично ја намалува и импедансата и структурната загуба на враќање (SRL). Секој од поединечните парови е поврзан заедно за да помогне во одржувањето на растојанието помеѓу пресвртите низ целата линија до точката на прекинување. Изграден од висококвалитетен бакарен кабел, овој дизајн ги минимизира нивоата На Пресек (СЛЕДНО) Близу До Крајот. Достапно во различни бои за лесно боење-кодирајте ја вашата мрежна инсталација. Дизајниран за мрежни адаптери, центри, прекинувачи, рутери и многу повеќе;Конструиран со незаштитени жици со изопачени парови;Достапен во 10 бои за да ја кодира мрежата во боја;Достапен во должина до 150 стапки;Цмг Во Ѕид Номинална Јакна.

Повеќе детали

Избор на купувачи