ChromaCast Vintage Vintage Delrin гитара, во разновидна светлина, средна и тешки мерачи
Неодамнешно

ChromaCast Vintage Vintage Delrin гитара, во разновидна светлина, средна и тешки мерачи

DEN 3.00

Достапно на барање

Избраните за гроздобер гитара Chromacast Комбинираат класични бои со традиционална форма на избор за старо училиште, ретро чувство. Направено од Premium Delrin за да обезбеди масна, тврда површина за играње со одлична меморија и моментално ослободување. Вклучува сите бои и стилови во светло, средни и тешки мерачи. Производите на Chromacast се дизајнирани од музичари за активен плеер. Chrom Acast е посветен на изработка на производи од патот. Обезбедување на најдоброто во креативниот дизајн и издржливоста. Chromacast докажува дека не мора да потрошите богатство за квалитетна музика за музика. Chromacast Vintage Delrin гитара гитара, 120 пакувања во разновидни лесни, средни и тешки мерачи : Chromacast гроздобер гитара гитара комбинира класични бои со традиционална форма на избор за старо училиште, ретро чувство. Направено од Premium Delrin за да обезбеди масна, тврда површина за играње со одлична меморија и моментално ослободување. Вклучува сите бои и стилови во светло, средни и тешки мерачи. Производите на Chromacast се дизајнирани од музичари за активен плеер. Chrom Acast е посветен на изработка на производи од патот. Обезбедување на најдоброто во креативниот дизајн и издржливоста. Chromacast докажува дека не мора да потрошите богатство за квалитетна музика за музика.

Повеќе детали

Избор на купувачи