Acdelco Gm Оригинална Опрема Тајмингот Синџир Одговара изберете: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2001-ШЕВРОЛЕТ ТАХО
Неодамнешно

Acdelco Gm Оригинална Опрема Тајмингот Синџир Одговара изберете: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, 2001-ШЕВРОЛЕТ ТАХО

DEN 0.33

Достапно на барање

Оригиналниот Синџир За Тајминг На Моторот ACDelco GM Е замена препорачана од ГМ за оригиналната компонента на вашето возило. Тој е одговорен за возење на брегаста осовина на мотор со внатрешно согорување. Овој оригинален синџир за тајминг на моторот на опремата е произведен за да одговара на ВАШЕТО ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и работен век што ги очекувате Од Џенерал Моторс. ACDelco 12646386 Мотор Времето Синџир се Вклопува Одберете : 1999-2023 CHEVROLET SILVERADO 8 Cyl 5.3 L 2001-2018,2020-2023 CHEVROLET ТАХО 8 Cyl 5.3 L 2008-2023 GMC СИЕРА 8 Cyl 5.3 L 1999-2006 GMC НОВИ СИЕРА 8 Cyl 5.3 L 2000-2023 CHEVROLET ПРЕДГРАДИЕТО 8 Cyl 5.3 L 2019 CHEVROLET SILVERADO LD 8 Cyl 5.3 L 2002-2013 CHEVROLET ЛАВИНА 8 Cyl 5.3 L 2000,2002-2007,2009-2012,2014-2017,2020,2023 GMC YUKON 8 Cyl 5.3 L 2010-2011,2014 година,2016-2021, CHEVROLET CAMARO SS 8 Cyl 6.2 L 2007-2023 КАДИЛАК ESCALADE 8 Cyl 6.2 L 2022 CHEVROLET SILVERADO LTD 8 Cyl 5.3 L 2007,2011-2012,2016-2017,2020-2023 GMC YUKON XL 8 Cyl 6.2 L 2008,2013,2018-2019,2021-2022 GMC YUKON 8 Cyl 6.2 L 2004-2017 CHEVROLET ИЗРАЗАТ G2500 8 Cyl 4.8 L 2014 CHEVROLET CORVETTE STINGRAY Z51 3 LT 8 Cyl 6.2 L 2004-2020 CHEVROLET ИЗРАЗАТ G3500 8 Cyl 6 L 2001-2005,2008-2010,2013-2015,2018-2019 GMC YUKON XL 8 Cyl 5.3 L 2001-2007 GMC СИЕРА 8 Cyl 6 L 2003-2005,2007 HUMMER H2 8 Cyl 6 L 1997-2004 CHEVROLET CORVETTE 8 Cyl 5.7 L 2001 GMC DENALI 8 Cyl 5.3 L 2019,2022 GMC СИЕРА ОГРАНИЧЕН 8 Cyl 5.3 L 2005-2007 CHEVROLET CORVETTE 8 Cyl 6 L 2003,2019-2020 CHEVROLET ИЗРАЗАТ G2500 8 Cyl 6 L 2002-2006 КАДИЛАК ESCALADE 8 Cyl 6 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

Повеќе детали

Избор на купувачи