Вудс Слимлајн Продолжен Кабел
Неодамнешно

Вудс Слимлајн Продолжен Кабел

DEN 324.16

Достапно на барање

Вудс Слимлајн 16/2 Продолжен Кабел 16-мерач/2-проводник, внатрешен продолжен кабел СПТ-2. Рамниот приклучок го држи кабелот близу до ѕидот, така што мебелот може да се постави поблиску до первазот. Патентираниот дизајн на искривување на кабелот го одржува кабелот да изгледа уредно на излезот. Мекиот ремен го олеснува повлекувањето од ѕидот. Идеален за употреба со подни светилки, вентилатори, часовници и широк спектар на други предмети за домаќинството. Приклучокот не блокира друг штекер. 13А/125v рејтинг, поларизирани. Ул (Лаборатории За Преземање) наведени.ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : овој производ содржи материјал за Кој државата Калифорнија утврди дека може да предизвика рак вродени дефекти или друга репродуктивна штета.

Повеќе детали

Избор на купувачи