Aa59-00580A Далечински f Samsung Паметни ТВ UN46EH5300F UN46ES6100F UN46ES6150F
Неодамнешно

Aa59-00580A Далечински f Samsung Паметни ТВ UN46EH5300F UN46ES6100F UN46ES6150F

DEN 2.67

Достапно на барање

Функција : . Ова е висококвалитетен далечински управувач. . Лесен и целосен пристап до сите копчиња. . Не е потребно програмирање или разделување. Само инсталирајте нови батерии и таа е подготвена за употреба. . Овој далечински управувач е компатибилна со следниве ТВ модели : UN32 EH5300 FXZA, UN40 ES6100 FXZATS01, UN46 ES6100 FXZATS01, UN55 ES6100 FXZATS01, UN60 ES6100 FXZA, UN60 ES6100 FXZAHH01,AA5900580 A, UN32 EH5300 F, UN40 EH5300 F, UN40 EH5300 FXZA, UN40 ES6100 F, UN40 ES6150 F, UN46 EH5300 F, UN46 ES6100 F, UN46 ES6150 F, UN46 ES7500 F, UN46 ES8000 F, UN50 EH5300 F, UN50 ES6100 F, UN50 ES6150 F, UN55 ES6100 F, UN55 ES6100 FXZA, UN55 ES6150 F, UN55 ES7500 F,UN55 ES7500 FXZA, UN55 ES7550 F, UN55 ES8000 F, UN60 ES6100 F, UN60 ES7500 F, UN60 ES8000 F, UN46 EH5300 FXZATH02, UN46 EH5300 FXZACH01 Compatible со ТВ Модели : PN51 E8000, PN51 E8000 GF, PN51 E8000 GFXZA, PN60 E8000, PN60 E8000 GF, PN60 E8000 GFXZA, PN64 E8000, PN64 E8000 GF, PN64 E8000 GFXZA, TM1250 B, TM1290, UN40 ES6100 F, UN40 ES6100 FXZA, UN46 ES6100, UN46 ES6100 F, UN46 ES6100 FXZA, UN46 ES7500, UN46 ES7500 F, UN46 ES7500 FXZA, UN46 ES8000, UN46 ES8000 F, UN46 ES8000 FXZA, UN50 ES6100 F, UN50 ES6100 FXZA, UN55 ES6100 F, UN55 ES6100 FXZA, UN55 ES7500, UN55 ES7500 F, UN55 ES7500 FXZA, UN55 ES7550, UN55 ES7550 F, UN55 ES7550 FXZA, UN55 ES8000, UN55 ES8000 F, UN55 ES8000 FXZA, UN55 ES8000 FXZATS01, UN60 ES6100, UN60 ES6100 F, UN60 ES6100 FXZA, UN60 ES6100 SXZA, UN60 ES7500, UN60 ES7500 F, UN60 ES7500 FXZA, UN60 ES8000, UN60 ES8000 F, UN60 ES8000 FXZA, UN65 ES8000, UN65 ES8000 F, UN65 ES8000 FXZA, UN75 ES9000, UN75 ES9000 F, UN75 ES9000 FXZAPower Набавка : 2 X 1.5 V AAA Батерии(Не се Вклучени)Пакет Содржина : 1 X Далечински Управувач(Батерии и Упатство Не се Вклучени) AA59-00580 A Далечински f Samsung Smart TV UN46 EH5300 F UN46 ES6100 F UN46 ES6150 F.

Повеќе детали

Избор на купувачи