Енергетски стоп пред и заден Z Street Warrior Drum and Shoe Kit K15019Dk- Fits Pontiac Firebird
Неодамнешно

Енергетски стоп пред и заден Z Street Warrior Drum and Shoe Kit K15019Dk- Fits Pontiac Firebird

DEN 5855.04

Достапно на барање

Секоја компонента на овој комплет за сопирачки е дизајнирана да се справи со зголемената побарувачка на високи мускулни автомобили на коњи и модифицирани возила. Дали ви треба подобро да ја запрете моќта со поголема брзина? Комплетот за сопирање на сопирачката на Street Z26 Z26 е економично решение. Керамичките влошки на сопирачките во овој комплет ја зголемуваат дисипацијата на топлина за подобро сопирање. Вртежниот вртежен момент Z26 е постојано поголем од влошки на OE со извонредна термичка стабилност. Влошките за сопирачките со керамичка формула со ниска прашина се засилени со јаглеродни влакна за зајакнување на соединението и обезбедување на моќност на стопирање со сериозни работи без да се жртвува секојдневна дивестливост. Влошките на сопирачките се со ниска прашина и без бучава. Роторите се фрлаат со употреба на најдобрата металургија G3000 со строги толеранции на OE - што ги прави совршена, надградба на завртки без потреба да се направат какви било измени. Роторите се дупчат и се спуштаат што обезбедува максимално ладење. Позлата со сребрена цинк дихромат се применува на сите дупчат, тие не само што изгледаат одлично зад вашите тркала, туку позлата со цинк помага да се спречи 'рѓа век 1975-1973; Електра 1978-1977; Вагон за недвижнини 1978-.

Повеќе детали

Избор на купувачи