Кула за напојување на телото на телото ПТ 5-станици со влечење, притискање, станици за натопи, ограничена тежина
Неодамнешно

Кула за напојување на телото на телото ПТ 5-станици со влечење, притискање, станици за натопи, ограничена тежина

DEN 2326.24

Достапно на барање

Кулата со двојна еднострана тренингот на Body Champ PT1180 5-станица кула за вежбање се враќа во основите, овозможувајќи ви да извршите испробани и вистинити вежби што навистина можат да добијат резултати. Искористете ги целосните, повеќекратни станици за вежбање и на предниот и задниот дел од машината, затоа е можно целосен тренинг на телото во практичноста и удобноста на вашата домашна салата. Овие вежби ви овозможуваат да ги тонирате и развивате основните мускули, раце, градите, рамената и грбот со кревање на сопствената телесна тежина. Значи, без разлика дали сте почетник или напреден градежник на телото, кулата за моќност на 5-станици Тело на телото може да ви помогне да ги реализирате вашите фитнес цели. Со трајни перничиња H-Frame и SEAM-зашиени, таа е погодна за поставување на лесна салата или поставување на фитнес за дома. Станот на натопи е дизајниран да ги развие вашите трицепс додека ја зголемувате јачината на горниот дел од телото. Од задната страна, постојат различни опции дизајнирани да ги разработат вашите мускули на грбот. Повлечената лента има 2 опции за зафат со внатрешен зафат за пена и ергономски надворешен зафат за да можете удобно да градите и тонирате разни области на мускулите и зглобовите. Сега можете да ги развивате вашите мускули без да користите тегови, наместо да ја користите вашата телесна тежина како отпор. Исто така, има 2 заоблени шипки за стабилност за да ја направи челичната рамка цврста. Мери и има максимален капацитет за ограничување на тежината од 250 фунти. Телото Шампион 5-станица PT1180 Енергетска кула со влечење на станица, натопи шипки, притискање на решетки, вертикално кревање на коленото за вежбање на АБ : 2 еднострана машина за вежбање пред и заден тренинг за целосна обука за отпорност на телесна тежина со повеќе станици за вежбање. Максималното ограничување на тежината е 250 фунти. Вертикална станица за кревање на коленото за кревање на нозе и колено со густи перничиња за поддршка на грбот и рака . лат/влечење на шипката гради моќни раменици, раце и грб . притиснете ги решетките за да ви помогнат да изградите силни мускули на градниот кош и да ги тонирате рацете со изградени Во рачки . Станицата DIP ги развива вашите трицепс додека ја зголемувате јачината на горниот дел од телото . широка рамка за основна стабилност со вградени во потпори што служат како помош за засилување на кутијата. Оваа стоечка кула за напојување беше дизајнирана со база H-Frame за подобрена стабилност, така што корисникот може да изврши вежби од двете страни. Исто така, има 2 заоблени шипки за стабилност за да ја направи челичната рамка цврста. Мерки.

Повеќе детали

Избор на купувачи