Motorcraft Serpentine Belt JK6-865-B се вклопува Изберете: 2006- Ford Explorer, 2007- Ford Explorer Sport Trac
Неодамнешно

Motorcraft Serpentine Belt JK6-865-B се вклопува Изберете: 2006- Ford Explorer, 2007- Ford Explorer Sport Trac

DEN 204.00

Достапно на барање

Поддржано од гаранцијата за делови за моторни услуги, која нуди 2 години, неограничена километража, ограничена цена на трудот и без комерцијални исклучоци. Гаранцијата е поддржана на национално ниво од дилери на Форд/Линколн и овластени дистрибутери на Форд. Единствените делови препорачани од компанијата „Форд мотор“ за возила Форд, Линколн и Меркур. Моторните ремени се дизајнирани за минимално одржување и максимални перформанси. Произведено од материјали со врвен квалитет до строги стандарди за инженерство на Форд. Полиестерските жици помагаат да се спротивстави на ременот, да се минимизира лизгањето и да се обезбедат одлични перформанси во апликациите со системи за кратко прилагодување. Мулти-слој ламинат конструкција и дизајн на работ на умирање обезбедува тивка операција и долг живот. Моторни кафугирани ремени се дизајнирани да се флексираат лесно дури и дури и најмалата макара. Дизајнот на обликувањето COG помага во зачувувањето на јачината на ременот, да се елиминираат груби рабови и обезбедува тивка работа. Прецизното вклопување и должините на ременот резултира во брзи инсталации и можат да обезбедат помалку поплаки за клиенти. Моторните ремени се исцрпно тестирани за да се обезбеди оригинален квалитет и издржливост на опремата. Врски со возила CAR/Truck Ford Explorer : 2006 - 2010 Explorer Sport Trac : 2007 - 2009 Mercury Mountainer : 2006 - 2010 Serpentine Belt Extended Fits Изберете : 2006-2010 Ford Explorer 6 Cyl 4 L 2007-2009 Ford Explorer Sport Trac 6 Cyl 4 L L l 2006-2010 Mercury Mountainer 6 Cyl 4 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Повеќе детали

Избор на купувачи