1 2 w 14 d 22 H monterey мазен corbel w backpate, западен црвен кедар
Неодамнешно

1 2 w 14 d 22 H monterey мазен corbel w backpate, западен црвен кедар

DEN 1.67

Достапно на барање

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството на производи за рустикална колекција. 5 1/2 "W x 14" D x 22 "H Monterey Нежните корбели w/backpate, западен црвен кедар.

Повеќе детали

Избор на купувачи