Марка Супериор Тенор Саксофон Трска 2, Бо На 5
Неодамнешно

Марка Супериор Тенор Саксофон Трска 2, Бо На 5

DEN 4607.84

Достапно на барање

Тековни префинетости Во Марка?производствените процеси резултираа со трска и со највисок квалитет и со најрамномерна конзистентност; трската Марка Супериор за кларинет и саксофон. Додека професионалците можат да имаат корист од овие висококвалитетни трски? фина рамнотежа, богат тембр и жив одговор, воспитувачите и учениците ќе ги перат долготрајни и, најважни, постојано борци, трска по трска, кутија по кутија. Супериората ја зацементира Марка?хармонија на професионален квалитет и економска униформност. Марка Супериор рид придонесе многу за реномето на нашата компанија. Овој модел дава вашиот кларинет или саксофон звук ниту премногу темно не е премногу јасно. Марка Супериор Тенор Саксофон Трска 2, Кутија Од 5.

Повеќе детали

Избор на купувачи