Предниот И Задниот Шок Серпентина Пролетта Нишаат Бар Линк Комплет-Компатибилен Со-Chevy Trailblazer 2006
Неодамнешно

Предниот И Задниот Шок Серпентина Пролетта Нишаат Бар Линк Комплет-Компатибилен Со-Chevy Trailblazer 2006

DEN 6055.04

Достапно на барање

Преден И Заден Шок Серпентина Пролетта Нишање Бар Линк Комплет 6 Парче - Компатибилен со 2004 - 2007 Чеви Trailblazerposion : Пред и Rear Note : Предна (2) Предна Лента За Нишање Врски; (2) Задни Амортизери; Предна Лента За Нишањекарактеристики : - Нема модификации, сите делови потребни во еден комплет - Лесна инсталација - Претходно собрани, натоварени потпори-Нема специјализирани алатки задолжителнокомпатибилно Со Или Одговара : Забелешка : Лс - 2004 - 2007 чеви трејлблазер лсноте : Лт - 2004 - 2007 Чеви Трејлблазер Лтноте : Северно Лице - 2004 Чеви Трејлблазер Северно Лице Години : 2004 2005 2006 2007 Преглед опис на производот за да се обезбеди соодветно вклопување. 2004 2005 2006 2007. Шок Серпентина Пролет Нишаат Бар Линк Комплет.

Повеќе детали

Избор на купувачи