Замена На Огледала за влечење погодна за 2007 Година-Шеви Гмц Силверадо Сиера Огледала За Влечење На Камиони Моќ Загреана Со Сигнал Со Стрелка Светло Возач И Пар Од С?
Неодамнешно

Замена На Огледала за влечење погодна за 2007 Година-Шеви Гмц Силверадо Сиера Огледала За Влечење На Камиони Моќ Загреана Со

DEN 2146.08

Достапно на барање

Производ испратен од магацин ВО УСФИТМЕНТ : 2007-2013 Шеви Лавина / Тахо / Приградски 1500 / Приградски 2500 2007-2013 Гмц Сиера Денали 1500 / Јукон / ЈУКОН XL 1500 / Јукон XL 2500 2008-2013 Шеви Силверадо / 1500 / 2500 hd / 3500 2008-2013 gmc Сиера 1500 / 2500 Hd / 3500 2007 Chevy silverado 1500/ 2500 HD / 3500 2007 Gmc Сиера 1500 / 2500 hd / 3500 нов стил на телото 2011-2013 gmc Сиера Денали 2500 / 3500 хд 2009-13 ШЕВИ силверадо Хибрид / Гмц Сиера Хибрид Специјална Забелешка : Овие Ретровизори Ќе Работат Правилно Само На Возила со Овие точни опции. Ако вашето возило ги нема наведените опции, овие ретровизори може да не функционираат правилно. Пакетот Вклучува : Лево 2007-2013 Гмц Сиера 1500 (Исклучи 2007 КЛАСИЧЕН); 2014 Чеви Силверадо 2500ХД/3500 HD; 2014 ГМЦ Сиера 2500 HD/3500 HD. ? Функции : Функција За Напојување за движење на стаклото, рачно Продолжете до телескоп,загреана работа со Сигнално Светло со Стрелка. ? Важна Забелешка : не можете да додавате функции како моќност, топлина, трепкач, автоматско затемнување или меморија доколку вашето возило ги немало тие функции или комбинација на функции на оригиналното фабричко огледало.

Повеќе детали

Избор на купувачи