Академски Пресуди Месечен Планер 14-Месец Јули-Август, 8.5, Црна, -
Неодамнешно

Академски Пресуди Месечен Планер 14-Месец Јули-Август, 8.5, Црна, -

DEN 0.67

Достапно на барање

Месечното ширење на страницата ви овозможува да го видите распоредот на целиот месец. Секоја страница содржи дел за белешки и двомесечен референтен календарски приказ за долгорочно планирање. Вклучува двостран џеб за складирање. Силно жичано јадро со врежана црна симулирана кожна обвивка издржува постојана употреба во текот на целата година. Целосно изработени од рециклирани материјали. Големина : 11 х 8,5 Боја На Страница/Тема : Бела/Сина Пресуда За Назначување : Отворено Закажување Издание Година : 2021-2022 година. Зелена : Печатена на 100% рециклирана хартија која содржи 100% пост - потрошувачка рециклирана содржина, користејќи мастила од соја, 50% рециклиран материјал за покривање, 90% рециклирана жица. Тип на производ-Календари и Планери-Книга За Состаноци/Личен Организатор. Големина - 11 х 8.5. Боја на страница/тема-Бела/Сина. Одлука За Назначување - Отворен Распоред. Издание Година-2021-2022. Календарски Термин-14-Месец Јули-Август. Џулијан Датуми-Да. Академска Година - Да. Сезонска Достапност-Да. Формат на страница - Еден Месец На Ширење На Две Страници. Календарски Референтни Блокови-Иден Месец. Календарски Формат-Месечно. Датум/датум-Датум. Пополнување Да/не-Не. Одделни Делови-Тригодишен Референтен Календар. Врзувачки Тип-Жица. Покријте Бои-Црна. Семејство Во Боја-Црна. Материјали За Покривање-Врежана Симулирана Кожа. Реверзибилен-Не. Џебови - 1 Двостран Џеб За Складирање. Број На Страници-32. Изјава за одрекување - овој производ е направен со употреба на дрво добиено од заверена управувана шума. Код На Собранието - Н. Проп 65 Индикатор-Н. Зелен Индикатор-Ј. Епацпгкомпатибилен Код-Н.

Повеќе детали

Избор на купувачи