1 2 W 59 H Lifetime vinyl, прилагодено катедрала на сите лаувер, отворени ролетни за помлад, W Shutter-Loks, Midnight Blue
Неодамнешно

1 2 W 59 H Lifetime vinyl, прилагодено катедрала на сите лаувер, отворени ролетни за помлад, W Shutter-Loks, Midnight Blue

DEN 0.67

Достапно на барање

Нашите отворени розови на отворено по нарачка обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција. Прецизната, автентична длабочина на нашите Луверс создава живописен карактер и интересни сенки за повеќе сценска фасада, без разлика дали е за современи дизајни или повеќе историски погледи. Шутнерите ги надополнуваат стиловите од Кејп Код до Федерален, стил на ќерамиди, Foursquare и многу повеќе. Вклучува пар ролетни и хардвер за појавување на бои. Најлесна инсталација - Инстали за неколку минути со вклучен хардвер. Поради материјали, ширините и должините се номинални +/- 1/2 ". Трајни градежни карактеристики се обликувани низ боја и јасен текстура на дрва.

Повеќе детали

Избор на купувачи