Вир Елемент Сад и Жица Комплет
Неодамнешно

Вир Елемент Сад и Жица Комплет

DEN 1055.84

Достапно на барање

Шпорет врвот сад комплет за електрични шпорет површински елементи. Ако грејниот елемент работи наизменично, тогаш овој терминален блок или терминалите на елементите најверојатно се кородирани и можеби ќе треба да се заменат и двете. Вир Елемент Сад.

Повеќе детали

Избор на купувачи