Соник Ослободен
Неодамнешно

Соник Ослободен

DEN 3.00

Достапно на барање

Sonic Ослободен (PS3) Sonic returот се враќа во оваа платформа за Play Station 3 со 2d и 3 D елементи. Различен стил на игра во зависност од тоа дали е ден или ноќ. Девет убави нивоа засновани на локации од реалниот живот. Звучните промени одed во Врколак. Класични елементи, вклучувајќи јамки и спирали.

Повеќе детали

Избор на купувачи