Елемент Рејбестос Нов мајстор цилиндер, МЦ се вклопува во Изберете: 1978- Форд Фиеста
Неодамнешно

Елемент Рејбестос Нов мајстор цилиндер, МЦ се вклопува во Изберете: 1978- Форд Фиеста

DEN 2.33

Достапно на барање

Master Cylinders Raybestos Element3 им даваат на техничарите нов дел што одговара на секоја апликација, како и на оригиналот. Секој господар цилиндар е подготвен да крвари и да инсталира. Не е потребно собрание. На Raybestos, ние се гордееме со фактот дека нашите мастер -цилиндри на елементот3 се совпаѓаат со оригинална опрема (OE) одговара, форма и функција. Ние секогаш го реплицираме оригиналниот дизајн на алуминиум, обезбедувајќи господар цилиндер кој е конзистентен, безбеден и сигурен. Со Master Cylinders Raybestos Element3, ќе добиете перформанси исто толку добро како, или подобро од, делот ОЕ. Raybestos Element3 Нов мајстор цилиндар : изграден за долг животен век и има компоненти со највисок квалитет. Секој цилиндер е подготвен да крвари и да инсталира без да се бара склопување. Онаму каде што е потребно, мастер цилиндерот доаѓа со резервен и плови прекинувач што одговара на секоја апликација, како и со оригиналот. Raybestos секогаш одговара на материјалот за леење на OE, без разлика дали е алуминиум или дизајн на леано железо. 100% тестиран под притисок и во топли и ладни околини, обезбедувајќи перформанси без протекување.

Повеќе детали

Избор на купувачи