Americus PS 285 75R24. L управува комерцијална гума
Неодамнешно

Americus PS 285 75R24. L управува комерцијална гума

DEN 0.33

Достапно на барање

Americus PS2000 285/75 R24.5 144 L Апликации : Долг превоз, мешана услуга, урбана. Американските гуми се изградени за американскиот пат - источно кон запад, север кон југ, патишта што водат до напорна работа, одлични авантури и завршување на работите. Признаваме дека квалитетни вградени гуми се она што му требаат на возачите, со гаранции што сметаат и долготрајна сигурност.

Повеќе детали

Избор на купувачи