Комплет за брзо полнење за Cl Cl Cl
Неодамнешно

Комплет за брзо полнење за Cl Cl Cl

DEN 471.36

Достапно на барање

Комплет за полнење во боја за CL31 / CL41 / CL51 за употреба во Canon Pixma IP1600, Canon Pixma MP170, Canon Pixma MP450, Canon Pixma IP6210 D, Canon Pixma IP6220 D, Canon Pixma MP150, Canon Refill Kits, Canon Pixma IP1700, Cannon Pixmm00 MP460, Canon Pixma MP160, Canon Pixma MP180, Canon Pixma IP6310 D, Canon Pixma MP470, Canon Pixma MP210, Canon Pixma MX310, Canon Pixma MX300, Canon Pixma IP2600, Canon Pixma Mp140, Cannonder Groundared. Достапно за домашен сигурен тонер изграден за деловни конзистентни резултати за печатење. Употребата на касети и материјали за замена на задниот дел не ја поништува гаранцијата на печатачот.

Повеќе детали

Избор на купувачи