Полнач За Моторола Нтн Универзален Брз Пад На Шест Заливи Полнач
Неодамнешно

Полнач За Моторола Нтн Универзален Брз Пад На Шест Заливи Полнач

DEN 1.00

Достапно на барање

Наполнете ја двонасочната батерија Motorola NTN4595 поефикасно со надградба на двонасочен полнач за брзо биро од шест единици. Нашиот висококвалитетен радио полнач е дизајниран совршено да го надополни радиото, како и да понуди целосна компатибилност.Овој претходно конфигуриран комплет вклучува Универзален Брз Полнач Со Шест Заливи Со вградено напојување и 6 чаши за адаптер што овозможува истовремено полнење до шест моторола NTN4595 двонасочно радио и/или батерија со различни хемии и капацитети.Нашиот Брз Полнач Motorola NTN4595 Six bay ги исполнува строгите стандарди за квалитет и е дизајниран да обезбеди долгогодишна сигурна услуга. Овој полнач е произведен со висококвалитетни компоненти во најсовремен сертифициран производствен капацитет. Нашиот сигурен квалитетен радио полнач за четирихемија нуди брзи, сигурни полнења за ни-ЦД, Ни-МХ, Ли-Јонски и Ли-Полимерни хемиски батерии.Компатибилни Батерии П/Н : ХНН4538 ХНН9033 ХНН9034 НТН4538 НТН4539А НТН4592 НТН4592А НТН7014 НТН7058 НТН8251 НТН8810 НТН8818 Реј4595нмкомпатибилни Модели : Моторола АСТРО-ДИГИТАЛНА Астро-сабја Фуг10б ФУГ13Б МХ1000 МХ2000 МХ3000 МХ3010 САБЈА-АСТРО-ВТОРА САБЈА АСТРО ТРЕТИ Сабја САБЈА-1 САБЈА-2 САБЈА-3 САБЈА-ИИР САБЈА-ИР Т2000 Разговор-Т2000полнач Карактеристики : *Брзо, СИГУРНО ПОЛНЕЊЕ ДО Шест Батерии Со или без Радио.* Одделни Led Диоди го потврдуваат статусот на полнење на батериите .* Наплаќа ни-цд, Ни-МХ, ли-Јонски и ли-Полимерни хемии .*Паметната технологија за полнење спречува прекумерно полнење, додека обезбедува автоматско полнење кога радиото останува вклучено.*Заменливи адаптер чаши овозможува флексибилност за полнење на различни радија истовремено.* Пријателски за корисниците : СТАТУСНАТА ЛЕР за секоја позиција потврдува полнење во тек, полнење 80% целосно и целосно наполнето.* Вклучува вградено напојување што може ДА се постави НА 110 V или 220 V. Сосема Нов-Врвен Квалитет. 100% Компатибилен Со Оригиналната Опрема.

Повеќе детали

Избор на купувачи