Ekena Millwork 24 W 22 H десен триаголник Gable Vent - Функционален левиот страничен терен, PVC Gable отвор со 1 4 рамка за рамна трим
Неодамнешно

Ekena Millwork 24 W 22 H десен триаголник Gable Vent - Функционален левиот страничен терен, PVC Gable отвор со 1 4 рамка за

DEN 879.52

Достапно на барање

ПВЦ-отворите за гејт не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огромна вредност и карактер во надворешноста на еден дом. ПВЦ е лесно да се наслика за да одговара на постојната трим. Нашите ПВЦ за отвори за гејт нудат иста квалитетна конструкција и одличен проток на воздух како и другите отвори. Постигнете полиран, траен изглед за години што доаѓаат со проветрување на ПВЦ без одржување. Нема да попушти, искриви или раздели и е непропустлив на природните елементи. Повеќе големини и стилови на располагање за да одговараат на секоја потреба од проектот. Трајно и долготрајно со минимално одржување. Секое вложување на Гејбл е рачно изработен со квалитетен ПВЦ материјал. Иста силна конструкција и супериорен проток на воздух како отвори за дрво. ПВЦ може лесно да се наслика за да одговара на постојната трим.

Повеќе детали

Избор на купувачи