2. КТ брилијантен круг симулиран смарагд 14к жолто злато солитер со акценти три-камен прстен SZ 8
Неодамнешно

2. КТ брилијантен круг симулиран смарагд 14к жолто злато солитер со акценти три-камен прстен SZ 8

DEN 10495.68

Достапно на барање

Нашата колекција Клара Пучи е безвременско искуство каде што се испреплетува класичната убавина и брилијантност. Секое парче е критички дизајнирано и внимателно изработено како дел од нашето најсовремено производство на убави накит што се наоѓа во широк спектар на стилови и лабави камења, кои варираат од природни, до лабораториски создадени и симулирани камења .. . . Главен камен. Камењата што ги продаваат Клара Пучи се оригинални скапоцени камења. Информациите дадени во врска со намалувањето, јасност и големината на нашите камења се автентични. Со повеќе од 30 години искуство, нашите одлични рејтинзи и прегледи на клиенти се директен резултат на нашите високо ценети производи и услуги .Cut : Cemstone—‚s исечен, формата или аспектите, што го прави да блесне.Коа : оценка во боја, почнувајќи од безбојни до разни нијанси. Карат : Тежина на камен или масовна тежина или масовна пораки : Карат вкупна тежина (CTW) оригинални скапоцени камења; Понудени по непобедливи цени . продадени од Клара Пучи и се бесплатни од конфликти. Заеднички поставени во Solid, 14 K или 14 K автентицирано, запечатено злато. Сите предмети што се продаваат од Клара Пучи вклучуваат ограничена гаранција. Производите за дизајнирање дизајнирани, произведени и продадени само од Клара само од Клара Пучи во Соединетите држави .. Секој аспект на нашето убаво производство на накит е критички дизајниран и внимателно изработен како дел од нашиот специјализиран процес на производство на зелено производство. Ние нудиме ограничена гаранција за живот за сите артикли, кои опфаќаат оштетени, обезцветени или облачни камења. Ние ќе ги замениме бесплатно . Ако не сте задоволни од производот од која било причина, ние во Клара Пучи сме задоволни да понудиме опција за враќање на кавгата од 60 дена доколку е потребно . Сите продадени накит се продаваат, произведени и дизајнирани од Клара Pucci е загарантирана да биде без конфликт и придружена со нашата картичка за автентичност . без никакви трошоци ги нудиме најбрзите и најсигурни услуги за испорака во индустријата за нашите купувачи имаат корист да обезбедат соодветни мерки за безбедност.

Повеќе детали

Избор на купувачи