Бренд 12v 12ah Замена На Батеријата За КОНТЕКСТ CNB
Неодамнешно

Бренд 12v 12ah Замена На Батеријата За КОНТЕКСТ CNB

DEN 127.20

Достапно на барање

SPS Бренд 12 V 12 Ah замена на батеријата За Контекст CNB700 Терминал T2 (3 ПАКЕТ)ВЕ Молиме ПОВТОРНО КОРИСТЕТЕ ги постојните КАБЛИ, конектори и други хардвер за Cnb700 Контекст.Ние испраќаме само заменски батерии.Проверете дали батериите што се нарачуваат одговараат на батериите во вашата единица пред да ја поставите вашата нарачка. Ние не сме одговорни за неточни нарачки.Како Да Се Потврди?Проверете дали напонот и Засилувачот се совпаѓаат. Ние исто така објавуваме димензии на батеријата (Должина X Ширина X Висина) - ако не сте сигурни, ве молиме контактирајте не преку е-пошта или јавете ни се.SPS Бренд 12 V 12 Ah замена на батеријата За Контекст CNB700 Терминал T2 ( 3 ПАКЕТ) Спецификации Волт = 12 V, Засилувач = 12 Должина X Ширина X Висина ( инчи ) = 5.94 X 3.9 X 3.74 Пратки содржи ТРИ ОД 12 V 12 Ah Батерии-SPS Бренд 12 V 12 Ah замена батерија За Контекст CNB700 Терминал Т2 ( 3 Пакет). Десно ценатабатерија SPS Бренд 12 V 12 Ah замена на батеријата За Контекст CNB700 Терминал T2 (3 ПАКЕТ) обезбедени Од Dightpricebatery се со висок квалитет, дизајнирани да ги задоволат или надминат оригиналните спецификации НА OEM.Тие беа произведени од компании сертифицирани ОД ИСО Потрошените батерии Од Батеријата ЗА Замена НА SLA треба да располагаат правилно според локалните и федералните прописи. SPS Бренд 12 V 12 Ah замена на батеријата За Контекст CNB700 Терминал T2 (3 ПАКЕТ) обезбедени Од Dightpricebatery се со висок квалитет, дизајнирани да ги задоволат или надминат оригиналните спецификации НА OEM.Тие беа произведени од компании сертифицирани ОД ИСО Потрошените батерии Од Батеријата ЗА Замена НА SLA треба да располагаат правилно според локалните и федералните прописи.

Повеќе детали

Избор на купувачи