Кул ден на плажа Сликарство печатење на завиткано платно
Неодамнешно

Кул ден на плажа Сликарство печатење на завиткано платно

DEN 457.44

Достапно на барање

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Рарт од Ирена Орлов. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално се протегаше рака. -Најно уметност платно печати од колективот на уметноста Мармонт Хил. Тема : -Наутична и плажа. Пол : -нетрална. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Уметник : -ирена Орлов. Тип на производ : -ПИНТ. Регион : -Нарет Америка. Примарен уметнички материјал : -Канвас. Големина 16 "H x 24 " W x 1,5 "d - големина : -small 18 " - 24 ". Димензии : големина 16 " h x 24 "w x 1.5 " d - целосна висина - горе до дното : -16 ". Големина 16 " H x 24 "W x 1,5 " d - целокупна ширина - страна на страна : -24 ". Големина 16 " H x 24 "W x 1.5 " Г - целосна длабочина - предна до грб : -1.5 ". Големина 16 " H x 24 "W x 1,5 " D - целосна тежина на производот : -6 bs. Карактеристиките на MAAX7684 пристигнуваат подготвени да висат. Уметнички дела од Ирена Орлов. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Печатење на ликовно платно од Мармонт Хил Арт колективци : Наутички и плажа. Пол : Неутрален. Боја : повеќебојно. Временски период : современ. Уметник : Ирена Орлов. Тип на производ : Печати. Регион : Северна Америка. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (12 "H x 18" W x 1,5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (16" H x 24 "W x 1.5" D) : мали 18 "-24". Големина (20 "H x 30" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (24" H x 36 "W x 1.5" D) : Голем 33 "-40". Големина (30 "H x 45" W x 1,5 "D) : преголем 41" и погоре. Големина (40 "H x 60" W x 1,5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 12 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 12". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 16 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 16". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 20 "H x 30" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 20". Севкупна ширина - страна на страна : 30 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6,5 фунти. Големина 24 "H x 36" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - од страна на страна : 36 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 30 "H x 45" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 30". Севкупна ширина - од страна на страна : 45 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 40 "H x 60" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 40". Севкупна ширина - страна на страна : 60 ​​". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Повеќе детали

Избор на купувачи