Книгата за инсекти: популарна сметка за пчелите, осите, мравките, скакулците, мувите и другите северноамерикански инсекти исклучиво на пеперутките, молците и бубач
Неодамнешно

Книгата за инсекти: популарна сметка за пчелите, осите, мравките, скакулците, мувите и другите северноамерикански инсекти исклучиво

DEN 399.84

Достапно на барање

Кожено издание. Јазик : англиски Кожа Врзување На 'рбетот и Аглите Со златен лист печатење на' рбетот. Препечатено од 1904 издание. Не се направени никакви промени во оригиналниот текст. Ова не е препечатено или ocr ' reprint. Илустрациите, Индексот, доколку ги има, се вклучени во црно-бело. Секоја страница се проверува рачно пред печатење. Бидејќи оваа книга е препечатена од многу стара книга, може да има некои страници што недостасуваат или недостатоци, но ние секогаш се обидуваме да ја направиме книгата што е можно поцелосна. Преклопувањата, доколку ги има, не се дел од книгата. Ако оригиналната книга е објавена во повеќе томови, тогаш ова препечатување е од само еден том, а не од целиот сет. Доколку сакате да нарачате одреден волумен или сите томови, можете да не контактирате. ДОПОЛНИТЕЛНИ 10 ДЕНА ЌЕ БИДАТ ПОТРЕБНИ ЗА ОБРАБОТКА БИДЕЈЌИ КНИГИТЕ ВРЗАНИ ЗА КОЖА СЕ ЦЕЛОСНО РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ. Шиење врзување за подолг живот, каде што блокот на книгата е всушност зашиен (смит зашиен/сошиен дел) со конец пред врзување што резултира со потрајен тип на врзување. Страници : 658 Наслов : книга за инсекти : популарна сметка за пчелите, осите, мравките, скакулците, мувите и другите северноамерикански инсекти исклучиво на Пеперутките, молците и бубачките, со целосна животна историја, маси и библиографии / Од Леланд О.Хауард (1904) [Врзан За Кожа] Автор : Хауард, Л. О. (Леланд Осијан) книгата за инсекти : популарна сметка за пчелите, оси, мравки, Скакулци, муви и други северноамерикански инсекти исклучиво на пеперутки, молци и бубачки, со целосна Историја На Живот, маси и.

Повеќе детали

Избор на купувачи