Каишек пластична тврда обвивка за обвивка за 2010 2013 2014- Објавена стара верзија MacBook Air S No Touch + Black Cover Cover Model: A Red Series 0030
Неодамнешно

Каишек пластична тврда обвивка за обвивка за 2010 2013 2014- Објавена стара верзија MacBook Air S No Touch + Black Cover Cover

DEN 4784.00

Достапно на барање

Дизајнирано само да биде само за стариот Mac Book Air 13 инчи (модели : A1466 Release 2016 : MMGF2 LL/A, MMGG2 LL/A; Release 2015 : MJVE2 LL/A, MJVG2 LL/A; Release 2014, 2013, 2012 : MD760 LL/B, MD760 LL/ A, MD761 LL/A, MD231 LL/A, MD232 LL/A.Model : A1369 Release 2010 : MC503 LL/A, MC504 LL/A, MC965 LL/A, MC966 LL/A. /Објавување на Mac Book Air 13 Inch со модел на прикажување на мрежницата : A1466 A1369. Ве молиме, проверете го бројот на моделот "Axxxx" на задниот дел од Mac Book пред да купите . Лесен и тенок, лесен за инсталирање и деинсталирање, целосен пристап до сите пристаништа И шишиња, може да се користи со ракав со лаптопот . Овој заштитен случај има микро клипови кои безбедно се прицврстуваат на вашиот Mac Book и се прилепуваат со лесно кога е потребно.

Повеќе детали

Избор на купувачи