Небраска Корнхускерс: Календар на teamидот на тимот
Неодамнешно

Небраска Корнхускерс: Календар на teamидот на тимот

DEN 1.00

Достапно на барање

Докажете дека сте страствен обожавател на Небраска Корнхускерс со овој академски календар од 12 x 12! Овој календар има 16 месеци (септември 2019 година - декември 2020 година) на акциони снимки со целосна боја на врвните играчи од Небраска Атлетика, заедно со профили на играчи, слики од стадион и маскота, и визуелно привлечна графика дизајнирана со боите на училиштето и тимското лого на тимот Формат од 16 месеци (септември 2019 година-декември 2020 година) Димензии : 12 "w x 24 " h (отворено) целосна боја, студент-атлетски акција Photos Includes Profiles Player2019/2020 Преглед за белешки и специјални датуми докажуваат дека сте А Страствен обожавател на Небраска Корнхускерс со овој академски календар од 12 x 12! Овој календар има 16 месеци (септември 2019 година - декември 2020 година) на акциони снимки со целосна боја на врвните играчи од Небраска Атлетика, заедно со профили на играчи, слики од стадион и маскота, и визуелно привлечна графика дизајнирана со боите на училиштето и тимското лого на тимот ! 16 -месечен формат (септември 2019 година - декември 2020 година). Димензии : 12 "W x 24" H (отворено). Фотографии со целосна боја, студент-спортист. Вклучува профили на играчи. Преглед 2019/2020. Страна за белешки и специјални датуми.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Бринли Ко.
Неодамнешно
Бринли Ко.
Достапно на барање
DEN 384.00
Пофалбата: