Магнетна основа за индикатори за бирање, три сегменти, индустриска јачина со брзо ослободување
Неодамнешно

Магнетна основа за индикатори за бирање, три сегменти, индустриска јачина со брзо ослободување

DEN 223.84

Достапно на барање

Се сеќавате кога имавте максимална прецизност во вашите мерења? Дајте му на вашиот индикатор за бирање поддршка што му е потребна со магнетната база WEN. Оваа корисна алатка обезбедува многу потребна монтажа за вашиот индикатор за прецизно бирање, одржувајќи ја покачена и прилагодлива за време на работата. Пресметајте ја опремата за тестирање и калибрирајте ја тестот со леснотија со монтирање или на капакот или дупката за монтирање на вашиот индикатор. Нашите три-рака системски врвови, свиоци и брави во цели 360 степени, достигнувајќи до 14,5 инчи во висина. Сите три раце се контролираат со копчето за заклучување на брзо ослободување за брзи и точни прилагодувања. Едноставно инсталирајте го индикаторот за бирање користејќи го методот по ваш избор и вклучете ја магнетната основа. Ова создава над 175 килограми магнетна сила, овозможувајќи ви да ја прикачите основата 2,5 од 2-инчи на која било железна метална површина. Со сили со таа големина, тука нема да има мавтање и лизгање. После тоа, прилагодете ја и вртете ја раката во позиција и започнете со калибрирање. Кога ќе завршите, едноставно исклучете го прекинувачот за напојување, исклучувајќи ја магнетната основа за едноставно отстранување и репозиционирање. Иако оваа единица беше дизајнирана со индикаторот WEN Dial (Модели 10702, 10703) на ум, неговата универзална дупка за монтирање 3/8-инчи е компатибилна со поголемиот дел од индикаторите за бирање на пазарот. И, затоа што тоа е WEN производ, вашата магнетна база е поддржана од двегодишна гаранција, национална мрежа на квалификувани техничари за услуги и пријателска линија за помош на клиенти, сите за да бидете сигурни дека се сеќавате на Вен. Моќната магнетна основа создава над 175 килограми магнетна сила со пресврт на прекинувачот. Три-рака системски столбови, свиоци и брави во цели 360 степени, достигнувајќи до 14,5 инчи во висина. Копчето за заклучување на брзо ослободување ги ослободува и обезбедува сите три споеви истовремено за лесни прилагодувања. Се одликува со дупка за монтирање од 3/8-инчи, 4мм, 6мм и 8мм грмушки, и 2,5 од 2-инчен V-groove база и за тркалезни и рамни површини. Универзален штанд компатибилен и со индикаторот WEN Dial, како и со поголемиот дел од другите индикатори за бирање на пазарот.

Повеќе детали

Избор на купувачи