К Стабилизатор Бар Черупка Комплет Одговара избери: 1999 - ФОРД Ф250, 1999 - ФОРД Ф350
Неодамнешно

К Стабилизатор Бар Черупка Комплет Одговара избери: 1999 - ФОРД Ф250, 1999 - ФОРД Ф350

DEN 286.24

Достапно на барање

Поддржани од супериорни материјали и ригорозно тестирање, чаурите со шипки обложени со синтетичка ткаенина моог даваат сигурни перформанси на кои можете да сметате. Иновациите за решавање проблеми на МООГ обезбедуваат брза инсталација без проблеми. ИНОВАТИВЕН ДИЗАЈН поставата Од Синтетичка ткаенина во комбинација со висококвалитетен природен гумен материјал промовира издржливост. ПРОДОЛЖЕН РАБОТЕН ВЕК Помалку склони кон разделување, промена на бојата или пукање со возраста за долг живот. ПРОДОЛЖЕН РАБОТЕН ВЕК Помалку склони кон разделување, промена на бојата или пукање со возраста за долг живот. ВИСОКО ПРЕЦИЗЕН ИНЖЕНЕРИНГ Оптимизиран За тивко работење што ја елиминира потребата за подмачкување и одржување. РИГОРОЗНО ТЕСТИРАЊЕ користи Сеопфатно тестирање во текот на дизајнерските и развојните процеси од страна на инженерите НА МОГ за квалитет на кој може да сметате. Одговара Изберете : 1980-1996,1999-2007 форд Ф250 1980-1997,1999-2006 форд Ф350 1997 форд Ф250 8 Цил 7.3 Л 1988,1989 ФОРД РЕНЏЕР 1984-1989 ФОРД БРОНКО ВТОРИ 1980 ФОРД Ф150 1975-1991 ФОРД ЕКОНОЛИН 1975-1979 форд клуб вагон 1991 форд ф И ПОВЕЌЕ - Додадете Го Вашето Возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Повеќе детали

Избор на купувачи