Изложба На Историските Списи На Новиот Завет: Содржи ... Волумен 1807
Неодамнешно

Изложба На Историските Списи На Новиот Завет: Содржи ... Волумен 1807

DEN 3.33

Достапно на барање

{Големина : 13,34 х 21,59 см} Ланг : - англиски, Том : - Том 2, Страници 636, Печати На Барање. Препечатено во 2021 година со помош на оригиналното издание објавено долго назад [1807]. Оваа книга Е Отпечатена во црно-бело, обврзувачка за шиење за подолг живот со мат ламинирана повеќебојна Мека Корица {ДОСТАПНО е И ИЗДАНИЕ со ТВРД ПОВЕЗ}, Отпечатено на Висококвалитетна Хартија, со повторна големина според Сегашните стандарди, професионално обработено без промена на неговата содржина. Бидејќи ова се стари книги, ние ја обработивме секоја страница рачно и ги правиме читливи, но во некои случаи некои страници што се замаглуваат или недостасуваат или црни дамки. Очекуваме дека ќе ја разберете нашата принуда во овие книги. Оваа книга ја најдовме важна за читателите кои сакаат да дознаат повеќе за нашето старо богатство, па ја вративме на полиците. Се надевам дека ќе ви се допадне и ќе ги дадете вашите коментари и предлози. [Ве молиме Запомнете : - 30 Текст Пауза] Изложба На Историските Списи На Новиот Завет : Содржи .. Том 2 1807.

Повеќе детали

Избор на купувачи