Acdelco GM Оригинална опрема 15- Загревање и климатизација на активатор на вратата на вратата на воздухот
Неодамнешно

Acdelco GM Оригинална опрема 15- Загревање и климатизација на активатор на вратата на вратата на воздухот

DEN 223.52

Достапно на барање

Acdelco GM Оригинална опрема HVAC Air Inlet Door Door Attuations се електрични мотори прикачени на куќиштето на HVAC што ја отвораат или затвораат вратата на влезот на воздухот, дозволувајќи му на возачот да избере режими на свеж воздух или рециклирање. Тие се GM-препорачани замени за оригиналните компоненти на вашите возила. Овие оригинални активирачи на вратите на вратите на воздушната опрема се произведени за да одговараат на вашето ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и животен век што ги очекувате од General General Motors. Актуатор на вратата на влезната врата HVAC.

Повеќе детали

Избор на купувачи