Вилацера 9 'Отворено внатрешен чадор со ребра, алуминиумски пол и автоматско навалување, чадор отпорен на пазарот, црвена боја, црвена
Неодамнешно

Вилацера 9 'Отворено внатрешен чадор со ребра, алуминиумски пол и автоматско навалување, чадор отпорен на пазарот, црвена боја,

DEN 0.33

Достапно на барање

Забавувајте го гостите со привлечно парче декор на отворено, кое исто така обезбедува квалитетна заштита на сонцето со чадорот на отворено од Вилацера. Удобната функција за навалување на копчето за притискање ви овозможува да го прилагодите вертикалното наклон на надворешната сенка на 5 позиции, обезбедувајќи УВ заштита каде и да сјае сонцето. Покрај тоа, овој голем чадор на отворено е изработен со трајни челични ребра и здрав алуминиумски пол што се вклопува во повеќето табели за палуби или штанд на чадори (не е вклучено) за супериорна вредност додека издржува топлина, ветер и дожд. Забавувајте го гостите со привлечно парче декор на отворено, кое исто така обезбедува квалитетна заштита на сонцето со чадорот на отворено од Вилацера. Удобната функција за навалување на копчето за притискање ви овозможува да го прилагодите вертикалното наклон на надворешната сенка на 5 позиции, обезбедувајќи УВ заштита каде и да сјае сонцето. Покрај тоа, овој голем чадор на отворено е изработен со трајни челични ребра и здрав алуминиумски пол што се вклопува во повеќето табели за палуби или штанд на чадори (не е вклучено) за супериорна вредност додека издржува топлина, ветер и дожд.

Повеќе детали

Избор на купувачи