Микс за пиење 4C, природна праска, 66. Оз, КТ
Неодамнешно

Микс за пиење 4C, природна праска, 66. Оз, КТ

DEN 343.68

Достапно на барање

Природни и вештачки вкусови на праска. 4 C марка на квалитет. Комплетно инстант .. само додадете вода и мраз! Мешавина од чај од 4 C, вкус на праска. Природен вкус на праска со други природни вкусови. Сочинува до 28 квартови. 4 C марка на квалитет. Лесна отворена конзерва. Комплетно инстант - само додадете вода и мраз! . Бесплатна лажичка затворена. Овој производ се продава по тежина. Решавањето може да се случи за време на испорака. www.4. Фејсбук.

Повеќе детали

Избор на купувачи