Партиски за одмор за празници за забава за гости за гости
Неодамнешно

Партиски за одмор за празници за забава за гости за гости

DEN 414.24

Достапно на барање

Секоја забава за забава за забава за празници содржи : 8 празници за хартиени плочи (9 "), 8 празници за десертски плочи (7 "), 16 салфетки за празници Поинсетија (6,5 "), 16 празнични поинтерија коктел -салфетки (5 ") , 1 празник Poinsettia Пластична чаршав (54 "x 102 ") и 8 класични црвени вилушки, лажици и ножеви. Домаќин е елегантна зимска прослава со помош на нашиот комплет за резерви на забава за празници Poinsettia. Овој комплет го прави забавно едноставно со вклучување на потребните прибор за јадење и чистење на ветре. Божиќната забава во овој комплет има елегантна црвена поинтезија со зимзелена и холи Спригс. Овој комплет им служи на осум гости. 73 Парче комплет за материјали за Божиќна забава. Комплетот им служи на 8 гости. Прави хостинг и чистење едноставно. Карактеристики на црвениот дизајн на Poinsettia. Пополнете го изгледот со други материјали за Божиќни забави.

Повеќе детали

Избор на купувачи