PBX-811SM 8 Звучник на Bluetooth Party Bluetooth и M- безжичен динамичен микрофон систем
Неодамнешно

PBX-811SM 8 Звучник на Bluetooth Party Bluetooth и M- безжичен динамичен микрофон систем

DEN 1.33

Достапно на барање

QFX PBX-811 SM 8 "Звучник за партија на Bluetooth за полнење и M-336 Безжичен динамичен микрофон систем 8" Воофер. 12 W MAX, 9 W RMS. Овозможено Bluetooth. Ледено светло. Метална решетка. Влезни влезови на USB, AUX и микрофон. ФМ радио. Контрола на јачината на звукот. Контрола на бас и височина. Ул/кул. Вклучува безжичен микрофон и штанд. Работи со системи Караоке и ПА. Систем за безжичен микрофон со двојни пакети. Индикатор за двоен сигнал. Опсег на FREQ : VHF/FM 109-120 MHz. Freq Resp : 100 Hz -1k Hz. Излезна моќност на FREQ : 8 MW. Опсег на отстапување : 30k Hz. Вклучува двојни безжични микрофони, приемник, телескопски антени, батерии од 2 x 9 V и индикатори за двојни сигнали за непречена подвижност.

Повеќе детали

Избор на купувачи