Персонализиран роденденски пласман, примарни бои
Неодамнешно

Персонализиран роденденски пласман, примарни бои

DEN 271.84

Достапно на барање

Направете го нивниот роденден незаборавен со свој шарен пласман. Ламинираниот и пласматот може да се прилагоди со нивниот роденденски број во балон и нивното име. Превртете го пласматот за забавна активност на активност со Tic Tac Toe, простор за Doodle и линија за цртање на линија! Користете маркери за перење за да цртате и бришете одново и одново. "Среќен роденден " автоматски ќе се појави. Персонализиран роденденски пласман, примарни бои : 16-3/4 "W x 12-1/4" ч. Ултра тешка ламинирана хартија. Персонализирајте со роденденски број (до 2 карактери) и име (до 10 карактери).

Повеќе детали

Избор на купувачи

Бринли Ко.
Неодамнешно
Бринли Ко.
Достапно на барање
DEN 384.00
Пофалбата: