Чистач на тепих на окси, ливади и дожд
Неодамнешно

Чистач на тепих на окси, ливади и дожд

DEN 0.67

Достапно на барање

Чистачот на тепих на Фебрез окси со мирисот на Хавајски Алоха го чисти и освежува вашиот тепих и тапацир, додека секако ги елиминира мирисите. Овој производ е безбеден за употреба во сите машини за длабоко чистење со целосна големина со цел да се елиминираат мирисите, како и чистење и освежување на површината. Ги подобрува перформансите на вашиот чистач на тепих со спреј за предтрет, што е формулирано за да навлезе во влакна за да ги олабавите дамките во поставување, да ги елиминираат мирисите и додава одличен мирис. Чистачот на тепих на Фебрез окси со мирисот на Хавајски Алоха, исто така, има свеж, хавајски мирис на алоха што ќе го сакаш што го прави вашиот тепих да се чувствува и мириса освежен, нов и одличен за семејството. Овој свеж мирис оди одлично на вашиот тепих и тапацир и мирисот не е навредлив за домашни миленици и семејство. Подот ќе се чувствува чист и нов по употреба на чистачот за теписи во Фебрез окси со мирисот на Хавајски Алоха. Одлично за тепих и тапацир. Чистач на теписи од февруари окси, Хавајски Алоха ги елиминира мирисите, ги чисти и освежува тепих и тапацир. Безбедно за употреба во сите машини за длабоко чистење со целосна големина. Хавајски мирис на алоха. Чистачот на тепих на Фебрез окси со мирисот на Хавајски Алоха го чисти и освежува вашиот тепих и тапацир, додека секако ги елиминира мирисите. Овој производ е безбеден за употреба во сите машини за длабоко чистење со целосна големина со цел да се елиминираат мирисите, како и чистење и освежување на површината. Ги подобрува перформансите на вашиот чистач на тепих со спреј за предтрет, што е формулирано за да навлезе во влакна за да ги олабавите дамките во поставување, да ги елиминираат мирисите и додава одличен мирис. Чистачот на тепих на Фебрез окси со мирисот на Хавајски Алоха, исто така, има свеж, хавајски мирис на алоха што ќе го сакаш што го прави вашиот тепих да се чувствува и мириса освежен, нов и одличен за семејството. Овој свеж мирис оди одлично на вашиот тепих и тапацир и мирисот не е навредлив за домашни миленици и семејство. Подот ќе се чувствува чист и нов по употреба на чистачот за теписи во Фебрез окси со мирисот на Хавајски Алоха. Одлично за тепих и тапацир.

Повеќе детали

Избор на купувачи