Метални кревети со метални легла со безбедносна железница- близнаци над целосни кревети за деца спална соба- бела
Неодамнешно

Метални кревети со метални легла со безбедносна железница- близнаци над целосни кревети за деца спална соба- бела

DEN 0.67

Достапно на барање

Забелешка : Користено е рачно мерење, може да има разумна грешка . Материјал за рамки : челик. Се претвора во два кревети : Бр. Компактниот и дизајнот за заштеда на вселената му овозможува на Белиот кревет да одговара на кој било ограничен простор. Металните лекови ги поддржуваат душеците да не се лизгаат и исто така да го зголемат животот на душеците .

Повеќе детали

Избор на купувачи