Хипер тешка внатре. Рамен кабел за банџи, пакет
Неодамнешно

Хипер тешка внатре. Рамен кабел за банџи, пакет

DEN 2.00

Достапно на барање

Чувајте ги вашите вредни предмети безбедно обезбедени и воспоставени со хипер тешки 48 "рамни жици на банџи. Рамните жици на банџи се карактеризираат со висококвалитетна гума, трајна, црна и жолта полипропилен 0,675 " УВ-отпорна надворешна јакна за да апсорбира шок и пластична ковертирана Челични куки за да ги заштитите вашите скапоцености од гребење и брак. Додека светло жолтата со црна лента надворешната јакна го олеснува и лоцира. Облеките за банџи се прилагодливи и можат да се протегаат до педесет проценти од нејзината редовна должина за посакуваната должина. Дизајнот на рамен кабел помага во дистрибуирање на тежината на оптоварувањето рамномерно и спречува кабелот да се сече во вашиот товар/ или да го оштети. Рамните жици на банџи се компактни, преносни и лесни за употреба. Рамните жици на банџи доаѓаат во удобен дво-пакет за да обезбедат повеќе предмети, или може да се користат во тандем за да се чуваат поголеми предмети безбедни, безбедни и во место. За стандардни апликации за должност. Вклучува две 48 "рамни жици на банџи. Издржливо време и јакна отпорна на УВ. Пластични покриени челични куки за да се заштитат од гребење и во брак. Прилагодливо, се протегаат до 50% од нејзината нормална должина. Дизајнот на рамен кабел се шири над оптоварувањето и дистрибуира рамномерно.

Повеќе детали

Избор на купувачи