Дневник за отсекување злато Рамка за печатење во сликарство
Неодамнешно

Дневник за отсекување злато Рамка за печатење во сликарство

DEN 2.67

Достапно на барање

Карактеристики : -Под на квалитетот giclee печати на архивска хартија со висока резолуција. -Професионално врамена и монтирана на архивата без киселина. -Арие подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. -ИВОДЕН КВАЛИТЕТ НА Квалитет Неиздржана рамка. Предмет : -АБСТАКТ. Пол : -нетрална. Стил : -образно. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Уметник : -аманда Гринвуд. Тип на производ : -Фракција уметност. Примарен уметнички материјал : -Папар. Големина 40 "H x 40 " W x 1,5 "d - големина : -large 33 " - 40 ". Димензии : големина 40 " h x 40 "w x 1.5 " d - целокупна висина - горе до дното : -40 ". Големина 40 " H x 40 "W x 1,5 " d - целокупна ширина - страна на страна : -40 ". Големина 40 " H x 40 "W x 1.5 " Г - целосна длабочина - предна до грб : -1.5 ". Големина 40 " H x 40 "W x 1,5 " D - целосна тежина на производот : -9 bs. Marm9072 се карактеризира со врвен квалитет на Giclee на архива хартија со висока резолуција. Професионално врамени и монтирани на архивата без киселина. Пристигнува подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Висококвалитетна издржлива рамка што не се во борба. Предмет : Апстракт. Пол : Неутрален. Стил : современ. Боја : повеќебојно. Временски период : современ. Среден : Giclee Printed. Уметник : Аманда Гринвуд. Тип на производ : Графичка уметност. Примарен уметнички материјал : хартија. Големина (12 "H x 12" W x 1.5 "D) : Mini 17" и под. Големина (18 "H x 18" W x 1,5 "D) : мали 18" -24 ". Големина (24" H x 24 "W x 1.5" D) : Мал 18 "-24". Големина (32 "H x 32" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (40" H x 40 "W x 1,5" D) : Голем 33 "-40". Големина (48 "H x 48" W x 1.5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 12 "H x 12" W x 1,5 "D целокупна висина - горе до дно : 12". Севкупна ширина - страна на страна : 12 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 18 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 18". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 24 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 32 "H x 32" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 32". Севкупна ширина - од страна на страна : 32 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 8 фунти. Големина 40 "H x 40" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 40". Севкупна ширина - страна на страна : 40 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 48 "H x 48" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 48". Севкупна ширина - од страна на страна : 48 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Повеќе детали

Избор на купувачи