Лели - Национална географска рака куклена, пингвин
Неодамнешно

Лели - Национална географска рака куклена, пингвин

DEN 175.84

Достапно на барање

Лели - Национална географска рачна кукла, Пингвин - Лели се грижи за огромна грижа и посветеност за да направи висококвалитетна национална географска мека играчка од дизајн до производство. Овој производ има ексклузивен италијански дизајн и стил што ја прави целата разлика. Сите предмети имаат посебна ознака за закачување на животните. Со скенирање на код QR има врска со видео со вистинското животно во неговото живеалиште. Возраст - 3 и повеќе. Приближната висина е 10,2 инчи. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години. Вклучува специјална ознака за закачување на животните, забавен факт на италијански дизајн.

Повеќе детали

Избор на купувачи