Пантоне Тпг Лист 15-Алеутски
Неодамнешно

Пантоне Тпг Лист 15-Алеутски

DEN 2.67

Достапно на барање

Дизајнирани да го илустрираат изгледот на бојата на производот, Тпг Листовите се достапни за Сите 2.310 Бои На Модата, дома + ентериери како целосни 8,5" х 11" листови лак на хартија. Секој лист вклучува печатена решетка на задната страна за чипсување со соодветно име и број на боја. Тпг Листовите им даваат на дизајнерите на производи и партнерите на производите разноврсна застапеност на коските за комуникација, спецификација и евалуација. 8,5 х 11 Инчен Лист Од Една ТПГ Боја. Целосна боја од едната страна, отпечатена мрежа 1 " х1 " со боја/број на задната страна. Произведени според истите стандарди за боја како и другите тпг производи.

Повеќе детали

Избор на купувачи