Авантуристички сила повлечете го тркачот, 1. КТ
Неодамнешно

Авантуристички сила повлечете го тркачот, 1. КТ

DEN 1.00

Достапно на барање

Авантуристичка сила ™ Повлечете го тркачот. За над 3 години деца. Има повлекување на дејството со светла и звуци. Овој производ е во согласност со безбедносните барања на ASTM-F963. Авантуристичка сила ™ Повлечете го тркачот.3+. Повлечете го дејството . Пробајте ме! . Светла и звуци . Потребни се батерии од 3x копче (вклучени).

Повеќе детали

Избор на купувачи