Alpen Pro двогледи
Неодамнешно

Alpen Pro двогледи

DEN 0.33

Достапно на барање

Двокуларните серии Alpen Pro обезбедуваат врвни перформанси и имаат супериорни карактеристики што ги бараат денешните посветени корисници на спортска оптика. Про -двогледи имаат исклучителна вредност. Тие се нудат во широк избор на модели за да се задоволат секоја потреба од спортска оптика, вклучително и модели со целосна големина и компактен, и во призмите на покривот и во Поро. Alpen Pro 267 8x25 двогледи многу корисен оптички инструмент кој е преносен и прилагодлив. Зголемување на 8x ви овозможува да уживате во погледот со поголема јасност и детали. 25 мм способност за собирање светлина ви помага да набудувате предмети со слаба осветленост. Оклопниот дизајн ви помага да доживеете долг ден на набудување во непростливи услови.

Повеќе детали

Избор на купувачи