Упзона: Зона На Зандана-Скокачки Теренски Систем, Се Што Е Епско, 25-Парче Преклопен Теренски Систем, Поставување Целосна Зандана За Маса, Скокачки Прозорец Може Да С
Неодамнешно

Упзона: Зона На Зандана-Скокачки Теренски Систем, Се Што Е Епско, 25-Парче Преклопен Теренски Систем, Поставување Целосна Зандана

DEN 0.33

Достапно на барање

УПЗОНА : ЗАНДАНА ЗОНА - е сосема нов Скокачки Теренски Систем за Воени Игри : Како Warhammer 40k, Бесконечност и Други Минијатурни Игри на Маса. Упзон работи одлично Со Игри со Улоги Како Зандани И Змејови, Пронаоѓач На Патеки и Фантазија На Ворхамер! Можете дури и да го надградите Вашиот Хероквест Игри и повеќе!ШТО Е тоа : Занданата зона вклучува скокачки / преклопен теренски систем Од 25 парчиња што можете да го поставите КАКО ЦЕЛОСНА ЗАНДАНА НА МАСА на кој било начин што ќе го изберете! Цела маса полна со терен во секој сет што е поставена за неколку секунди и во која било ориентација што ќе ја изберете! Се распаѓа толку брзо и лесно се чува на полица или во торба за игри за патување!КОРИСТЕТЕ СО КОЈА БИЛО ИГРА со УЛОГИ : теренот има квадрати од 1 инчи за Варгаминг И Правила за Движење НА РПГ. Целосно компатибилен со занданите И Змејовите, Warhammer 40k, Бесконечност, Pathfinder или која било минијатурна игра со улоги на маса.Мисија : Упзона е развиена со леснотија и едноставност на ум. Не секој има пари или простор за чување огромна количина обликуван и обоен терен или поминување на возрасти поставување табла пред да пристигнат вашите пријатели. Нашата визија за овој теренски систем е прифатлива и достапна алтернатива за другите, што можете лесно да ја чувате или да ја понесете со себе. Таблата е развиена од земја нагоре за да има цели структури што се појавуваат во трепкање на окото, а сепак, да може да ја задржи тежината на вашите омилени модели. СКОКАЧКИ ТЕРЕН : Упзон е Високо Тематски, извонреден, фото-реален, достапен И лесно складиран Терен. Дизајниран за оние со ограничен простор, ограничено време или буџет. Одлично за нови или искусни гејмери!. ЗОНА НА ЗАНДАНА : Вклучува скокачки / преклопен теренски систем Од 25 парчиња што можете да го поставите КАКО ЦЕЛОСНА ЗАНДАНА ЗА МАСА на кој било начин што ќе го изберете! Квадрати од 1 инчи се наоѓаат на секое парче за лесно движење д&Д / РПГ правила!. ПОДГОТВЕН ЗА УПОТРЕБА : Не е потребно склопување, сликање, лепење или поставување освен отворање на кутијата и расплетување на секој Скокачки прозорец! Едноставно отворете и поставете сепак Сакате Веднаш да ја започнете играта!. RPG КОМПАТИБИЛЕН : теренот има 1" квадрати За Правила За Движење Wargaming и RPG. Таблите може да се конфигурираат во различни распореди за да одговараат на различни системи и големини на игри. Нудејќи огромна репродукција и присуство на маса. Потрага по ворхамер, Вселенски Халк и други минијатури во близина може да се надградат во оваа поставка за зандана! Heroquest може да се надгради со користење на оваа зона за повеќе извонредно Игри Искуство!.

Повеќе детали

Избор на купувачи